TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Металург ќе ја подготвува иднината и ќе вади нови таленти на турнир во Сараево

Gol.mk - 20.07.2019

Македонскиот ракометен клуб кој беше најуспешен во младинските категории, екипата на Металург , продолжи да подготвува генерации за иднината и како подготовка за новата сезона, пионерите ќе патуваат на турнир во Сараево.

Млади екипи на Металург ќе настапат на 4-от Меѓународен турнир за млади “Повеќе од игра“

РК Металург - 20.07.2019

Млади екипи на Металург, во генерации У17 (2002/03) и У15 (2004/05), ќе настапат на четвртото издание на Меѓународниот ракометен турнир за млади “Повеќе од игра“, што во Сараево ќе се игра во период од 30 август до 1 септември.

Металург ќе бруси таленти во Сараево

24 Ракомет - 20.07.2019

Млади екипи на Металург, во генерации У17 (2002/03) и У15 (2004/05), ќе настапат на четвртото издание на меѓународниот ракометен турнир за млади „Повеќе од игра“, што во Сараево ќе се игра во период од 30 август до 1 септември.