TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бабунски: Жал ми е што не потпишав со Партизан

TopSport - 29.02.2024

Бобан Бабунски, во опширно интервју белградскиот весник „Спортски журнал“, проговори и за нерализираниот трансфер во Партизан и за пропуштеното младинско Светско првенство во Чиле, на кое Југославија во 1987 годна ја освои титулата.

Бабунски: Жал ми е што не потпишав со Партизан

Макфакс - 29.02.2024

Бобан Бабунски, во опширно интервју белградскиот весник „Спортски журнал“, проговори и за нерализираниот трансфер во Партизан и за пропуштеното младинско Светско првенство во Чиле, на кое Југославија во 1987 годна ја освои титулата.

Бабунски: Жал ми е што не потпишав со Партизан

Опсервер - 29.02.2024

Бобан Бабунски, во опширно интервју белградскиот весник „Спортски журнал“, проговори и за нерализираниот трансфер во Партизан и за пропуштеното младинско Светско првенство во Чиле, на кое Југославија во 1987 годна ја освои титулата.

Бабунски: Жал ми е што не потпишав со Партизан

Точка - 29.02.2024

Бобан Бабунски, во опширно интервју белградскиот весник „Спортски журнал“, проговори и за нерализираниот трансфер во Партизан и за пропуштеното младинско Светско првенство во Чиле, на кое Југославија во 1987 годна ја освои титулата.

Бабунски: Жал ми е што не потпишав со Партизан

Кајгана - 29.02.2024

Бобан Бабунски, во опширно интервју белградскиот весник Спортски журнал, проговори и за нерализираниот трансфер во Партизан и за пропуштеното младинско Светско првенство во Чиле, на кое Југославија во 1987 годна ја освои титулата.

Бабунски: Вардар загуби со тоа што не ме пушти во Чиле, тоа беше лекција и за клубот и за мене!

Екипа - 29.02.2024

Поранешниот македонски селектор Бобан Бабунски, во интервју за белградски „Спортски журнал“ се осврна и на пропуштеното Светско првенство 1987 во Чиле со репрезентацијата на Југославија, нагласувајќи дека беше тоа и грешка на Вардар со која загуби и ...