TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Битола, на “Магнолија“ се одржа Собор за заштита на семејните вредности, а потоа марш по Широк Сокак (фотогалерија)

Битола Њуз - 26.06.2022

Вечерва на плоштадот “Магнолија“ во Битола се одржа, најавениот во неколку градови во Македонија, општ семакедонски Собор за заштита на семејните вредности, на кој се зборуваше за с емејството како еден од најважните столбови на едно здраво и ...

ФОТО: Се одржаа „контрапаради“ за семејни вредности во Битола и Скопје, битолскиот собир поброен

Слободен Печат - 26.06.2022

Противниците на вчера одржаниот ЛГБТ „Прајд“ во Скопје денеска организираа два своевидни контрапротести, кои ги нарекоа „за зачувување на семејните вредности“. На денешните настани во Битола и Скопје се собраа забележливо помал број луѓе во споредба ...

Во Битола се одржа Собор за заштита на семејните вредности

Тера - 26.06.2022

Вечерва на плоштадот Магнолија во Битола се одржа општ семакедонски Собор за заштита на семејните вредности. Семејството е еден од најважните столбови на едно здраво и нормално општество, наше е да го негуваме и заштитеме, беше речено од страна на ...

Во Скопје и Битола: Собири „Семејството, пред сѐ“

Слободен Печат - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собор за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”, насловен „Семејството, пред сѐ“. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Собири во Скопје и Битола под мотото „Семејството, пред сѐ“

Скопје инфо - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собир за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”, насловен „Семејството, пред сѐ“. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Во Скопје и Битола собири за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”

ТВ21 - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собир за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”, насловен „Семејството, пред сѐ“. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Во Скопје и Битола собири за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”

4NEWS - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собир за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности”, насловен „Семејството, пред сѐ“. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Собори „Семејството, пред се” во Битола и Скопје

Вечер Прес - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собор за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности“, насловен „Семејството, пред се”. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Собири „Семејството, пред сè” во Скопје и Битола

Press24 - 26.06.2022

Македонското обединувачко движење (МОД) од Битола денеска ќе одржи собор за „зачувување на семејните, традиционални и општествени вредности“, насловен „Семејството, пред се”. – Наспроти сета неморалност и контроверзност која ни се наметнува, ...

Се одржаа „контрапаради“ за семејни вредности во Битола и Скопје

Фокус - 26.06.2022

Противниците на вчера одржаниот ЛГБТ „Прајд“ во Скопје денеска организираа два своевидни контрапротести, кои ги нарекоа „за зачувување на семејните вредности“. На денешните настани во Битола и Скопје се собраа забележливо помал број луѓе во споредба ...