TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во овој стан е роден Че Гевара: Заради коронавирусот е ставен на продажба (ВИДЕО)

Локално - 30.06.2020

Станот во аргентинскиот град Росарио, каде е роден најпознатиот револуционер Че Гевара, од пред неколку дена е ставен на продажба. Бизнисменот, кој е негов сегашен сопственик, наводно банкротирал поради коронавирусот, па тој веќе не е во состојба да ...

Се продава станот каде се родил Че Гевара

Фактор - 29.06.2020

Се продава станот каде се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара. Цената засега не е одредена. Местото со површина од 240 квадратни метри, е лоцирано во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава станот во кој е роден Че Гевара

+инфо - 29.06.2020

Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба.

Се продава родното место на Че Гевара

А1 On - 29.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава родното место на Че Гевара

Либертас - 29.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Станот на Ернесто Че Гевара оди на продажба

MakPress - 29.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава станот во кој се родил Че Гевара

Курир - 29.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава станот во кој е роден Че Гевара

Вечер Прес - 29.06.2020

Станот, со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина. Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба.

Се продава родното место на Че Гевара

Сител - 29.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава родното место на Че Гевара

4NEWS - 30.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Оваа градба е на продажба - бујрум детали

Вечер - 30.06.2020

Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.

Се продава родното место на Че Гевара

Опсервер - 29.06.2020

Росарио, 29 јуни 2020 () – Станот каде што се родил славниот јужноамерикански револуционер Ернесто – Че Гевара, оди на продажба. Местото со површина од 240 квадратни метри, се наоѓа во зграда во неокласичен стил во градот Росарио, Аргентина.