TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Децата не сакаат да станат учители и лекари, туку инфлуенсери, покажува ново истражување

Факултети - 08.06.2024

Децата не сакаат да станат учители, лекари и бизнисмени, туку инфлуенсери, покажало новото истражување на телекомуникациската компанија „БТ груп“. Истражувањето објавено од „Дејли мејл“ ги испитувало амбициите на најмладите оваа година во споредба ...

Најново истражување откри што сакаат децата да бидат кога ќе пораснат: Повеќе никој не сонува да биде учител или лекар, ...

Вечер Прес - 06.06.2024

Децата повеќе не сакаат да бидат учители, лекари или дури бизнисмени, туку инфлуенсери, покажа ново истражување на телекомуникациска компанија на Групација БТ. Истражувањето кое го објави Дејли Мејл ги испитуваше амбициите на најмладите во оваа ...