TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјани не можат да се одбранат од комарци и мушички, Градот допрва ќе го потпишува договорот за прскање

Слободен Печат - 13.06.2018

Змии, крлежи, комарци, мушички и други инсекти станаа секојдневие на скопјани. Покрај сликите на социјалните мрежи од змии низ населбите во Скопје, граѓаните се повеќе се жалат дека Градот нема направено аеросолно и терестичното прскање и дека ...

Главниот град претворен во рај за комарци и змии

Скопје инфо - 13.06.2018

Скопје и околината преполно со комарци, крлежи, змии и уште еден куп други инсекти. Топлото време и неискосената трева се погодно место за разможување на крлежи и змии кои секако се опасни по човековото здравје.

Доцни прскањето против комарци оти Град Скопје испитувал дали средството е штетно

Сакам да кажам - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...

Град Скопје не прска против комарци зошто испитува дали средството е штетно

Мета - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...

Град Скопје не прска против комарци зошто испитува дали средството е штетно

Либертас - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...

Град Скопје доцни со прскање против комарци бидејќи испитувале дали средството кое се користи е штетно

Скопје инфо - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...

Град Скопје не прска против комарци, го проверува квалитетот на средството

Точка - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...

Трајановски прскаше против комарци од април, на Шилегов во јуни едвај му текна зошто воопшто не е прскано

Република - 12.06.2018

Град Скопје доцни со прскање против комарци оти испитувале дали средството кое се користи е штетно, велат од Кабинетот на градоначалникот Петре Шилегов. Прскањето против комарци Град Скопје го почнува кон почетокот на јуни, но годинава тоа ќе се ...