TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

+инфо - 15.04.2019

Павловиќ вели дека штрајкот со глад нема да го запре се додека не се сретне со премиерката Ана Брнабиќ. Директорката на новосадската телевизија Канал 9, Маја Павловиќ, започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту по година не ...

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

А1 On - 15.04.2019

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Н.Македонија - 15.04.2019

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

24Инфо - 15.04.2019

– Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Локално - 15.04.2019

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

Опсервер - 15.04.2019

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.

Директорка на новосадска телевизија стапи во штрајк со глад

MakPress - 15.04.2019

Директорката на новосадската телевизија Канал 9 Маја Павловиќ започна штрајк со глад, бидејќи и покрај ветувањата, надлежните ниту после година не направиле ништо за да се решат проблемите кои оневозможуваат функционирање на телевизијата.