TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Скопје1 - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот Закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Канал5 - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки, соопштува Министерството за финансии. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби.

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки

ТВ21 - 12.01.2019

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки. Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби.

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки

4NEWS - 12.01.2019

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки. Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби.

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

А1 On - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

+инфо - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

МКД - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Локално - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Денар - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Опсервер - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Сител - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Вечер - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

1tv - 12.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Република - 12.01.2019

лановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот закон за јавни ...

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

Иновативност - 13.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки, а во истиот ќе може да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот Закон за јавни ...

Се воведуваат е – планови и е – жалби за потранспарентни јавни набавки

Бизнис Инфо - 14.01.2019

Плановите за јавни набавки на институциите од годинава ќе се објавуваат на електронскиот систем за јавни набавки. Исто така, ќе можат да се поднесуваат и електронски жалби. Со овие новини на системот, кои се предвидени со новиот Закон за јавни ...