TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АА ги избра кандидатите за заменици министри за одбрана и земјоделие

Курир - 19.06.2024

Елфете Исмаили како кандидат за заменик министер за одбрана и Флакрон Беџети кандидат за заменик министер за земјоделство се кадровските решенија на Алијанса за Албанците за овие позиции. Од партијата информираат дека кандидатите биле едногласно ...

АА: Исмаили предлог за заменик министер за одбрана – Беџети заменик министер за земјоделство

ТВ21 - 19.06.2024

Претседателството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

Либертас - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

Сител - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...

АА ги избра кандидатите за заменици министри за одбрана и земјоделие

Lider - 19.06.2024

Елфете Исмаили како кандидат за заменик министер за одбрана и Флакрон Беџети кандидат за заменик министер за земјоделство се кадровските решенија на Алијанса за Албанците за овие позиции. Од партијата информираат дека кандидатите биле едногласно ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

Независен - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа Собранието. Раководството на Алијансата за Албанците одлучи Елфете Исмаили да биде кандидат за заменик министер за ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

Zoom - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

А1 On - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...

АА: Елфете Исмаили кандидат за заменик министер за одбрана, а Флакрон Беџети за заменик министер за земјоделство

24Инфо - 19.06.2024

Раководството на Алијансата за Албанците, денеска, 19.06.2024 година, одржа состанок на кој се разговараше за изборот на кадрите за идната Влада и едногласно ги избра кандидатите за заменици министри во новата Влада, кои ќе треба да ги изгласа ...