TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку секс е навистина потребно за среќна врска?

Кајгана - 13.04.2021

Луѓето се посреќни во врска во која сексот е важен дел, но досегашните истражувања не покажале колку секс е потребно за чувство на задоволство и поврзаност со партнерот. Има ли сексот неограничено влијание на стресот или постои доза според која е ...

Овие петте моменти кои се идеални за акција: Многу луѓе во тие моменти не ни помислуваат на овие работи

Вистина.мк - 13.04.2021

Голема е веројатноста да не ви треба дури и дополнителна причина да се гушкате со вашиот партнер, но излегува дека сè уште има ситуации кои се совршени за секс. Откријте кои се тие 1. Пред голема презентација Истражувањата сугерираат дека сексот ги ...

ОВИЕ ПЕТТЕ МОМЕНТИ КОИ СЕ ИДЕАЛНИ ЗА АКЦИЈА Многу луѓе во тие моменти не ни помислуваат на овие работи

Попара - 13.04.2021

Голема е веројатноста да не ви треба дури и дополнителна причина да се гушкате со вашиот партнер, но излегува дека сè уште има ситуации кои се совршени за секс. Откријте кои се тие 1. Пред голема презентација Истражувањата сугерираат дека сексот ги ...