TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Родителите од градинката „Калинка“ во одбрана на воспитувачката

24 Вести - 12.02.2018

Четириесетина родители кои своите деца ги праќаат во градинката „Калинка“ во Аеродром во која работи воспитувачката која минатата недела беше пријавена во полиција дека неколку пати удрила шест годишно дете, велат дека немаат никаква забелешка за ...

Родители на деца од „Срничка“ бараат да остане воспитувачката која наводно тепала дете

+инфо - 12.02.2018

Во врска со случајот со градинката „Срничка“ во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека истепала дете, со реакција се јавија и 40-тина родители Во врска со случајот со градинката „Срничка“ во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека ...

Родители од градинката во Аеродром бараат: Да не се преземаат никакви мерки против воспитувачката, додека не се докаже ...

Слободен Печат - 12.02.2018

Тие потпишале изјава во која изразуваат задоволство од начинот на кој воспитувачката се грижи, односно се грижела за нивните деца и децидно бараат да не се преземаат никакви активности против неа, додека не се докаже или отфрли било каква вина.

Родители од градинката во Аеродром: Да не се преземаат никакви мерки против воспитувачката, додека не се докаже кој е ...

Скопје24 - 12.02.2018

Тие потпишале изјава во која изразуваат задоволство од начинот на кој воспитувачката се грижи, односно се грижела за нивните деца и децидно бараат да не се преземаат никакви активности против неа, додека не се докаже или отфрли било каква вина.

Родители од градинката во Аеродром потпишувале изјави: Да не се преземаат никакви мерки против воспитувачката

Press24 - 12.02.2018

Во врска со случајот со градинката „Срничка“ во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека истепала дете, со реакција се јавија и 40-тина родители на деца од групата на истата воспитувачка, како и родители на постари деца кои претходно учеле во ...

Родители од градинката во Аеродром потпишувале изјави: Да не се преземаат никакви мерки против воспитувачката

Република - 12.02.2018

Во врска со случајот со градинката „Срничка“ во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека истепала дете, со реакција се јавија и 40-тина родители на деца од групата на истата воспитувачка, како и родители на постари деца кои претходно учеле во ...

Родители на деца од „Срничка“ бараат да остане воспитувачката која наводно тепала дете

МК News - 12.02.2018

Во врска со случајот со градинката „Срничка“ во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека истепала дете, со реакција се јавија и 40-тина родители на деца од групата на истата воспитувачка, како и родители на постари деца кои претходно учеле во ...

Родители од градинката во Аеродром бараат да не се преземаат никакви мерки против воспитувачката

Вечер - 13.02.2018

Во врска со случајот со градинката „Срничка" во Аеродром, во кој се обвинува воспитувачка дека истепала дете, со реакција се јавија и 40-тина родители на деца од групата на истата воспитувачка, како и родители на постари деца кои претходно учеле во ...