TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Франција ја зема цела ЕУ како свој заложник, одбивајќи ги преговорите на Македонија и Албанија

Фактор - 09.11.2019

Тања Фајон смета дека Франција ја зела како заложник цела ЕУ, одбивајќи да ги отвори преговорите со Македонија и Албанија. Европратеничката од Словенија и копретседавач на парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација на парламентот ЕУ и ...

Фајон: Франција ја зеде ЕУ како свој заложник

Макфакс - 08.11.2019

Претседателката на Одборот на Европскиот парламент за стабилизација и придружување во ЕУ и долгогодишна пратеничка на Европскиот парламент од Словенија, Тања Фајон, вели дека Франција ја зела ЕУ како свој заложник.

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Слободен Печат - 08.11.2019

На новинарското прашање дали со таа одлука се отвора простор за влијание од земји како Русија, Кина и Турција, Фајон одговори позитивно. Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

24Инфо - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Нетпрес - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Опсервер - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Вечер - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

А1 On - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Сител - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

CivilMedia - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Либертас - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Taња Фајон: Франција ја држи цела ЕУ за свој заложник

Република - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Фајон: Франција ја зеде ЕУ како свој заложник

Н.Македонија - 08.11.2019

Претседателката на Одборот на Европскиот парламент за стабилизација и придружување во ЕУ и долгогодишна пратеничка на Европскиот парламент од Словенија, Тања Фајон, вели дека Франција ја зела ЕУ како свој заложник.

Фајон: Франција ја зеде ЕУ како свој заложник

Точка - 08.11.2019

Претседателката на Одборот на Европскиот парламент за стабилизација и придружување во ЕУ и долгогодишна пратеничка на Европскиот парламент од Словенија, Тања Фајон, вели дека Франција ја зела ЕУ како свој заложник.

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

4NEWS - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Фајон: Франција ја зеде ЕУ како свој заложник

Centar - 08.11.2019

Претседателката на Одборот на Европскиот парламент за стабилизација и придружување во ЕУ и долгогодишна пратеничка на Европскиот парламент од Словенија, Тања Фајон, вели дека Франција ја зела ЕУ како свој заложник.

Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Денешен - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Тања Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

MakPress - 08.11.2019

Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник, изјави во интервју за Радио Сараево Тања Фајон, долгогодишна пратеничка во Европскиот парламент од Словенија и претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување ...

Фајон: Франција ја зеде цела ЕУ за свој заложник

Магазин - 08.11.2019

Во интервју за Радио Сараево, претседателка на Комисијата на Европскиот парламент за стабилизација и придружување на Србија кон ЕУ, Тања Фајон истакна дека Франција ја зеде цела Европска унија за свој заложник.