TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем чекор на BMW кон масовна електрификација

USB - 04.07.2020

Баварската компанија ќе прави половина милион електромотори на годишно ниво Баварскиот производител ќе го прошири капацитетот на својата најголема фабрика во Европа, Динголфинг во Германија, така што во иднина ќе може да прави доволен број погонски ...

BMW се проширува ќе произведува половина милион електрични мотори годишно

24auto - 04.07.2020

Германскиот производител BWM ќе ги прошири своите производствени капацитети во Европа со цел да одговори на очекуваната побарувачка во иднина. Станува збор за капацитетите на производство на мотори, поточно електрични мотори кои ќе бидат наменети за ...

Голем чекор на BMW кон масовна електрификација

Додај Гас - 03.07.2020

Баварската компанија ќе прави половина милион електромотори на годишно ниво Баварскиот производител ќе го прошири капацитетот на својата најголема фабрика во Европа, Динголфинг во Германија, така што во иднина ќе може да прави доволен број погонски ...