TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Избришавте важен документ? Не е крај, постои начин да го вратите

Скопје24 - 03.07.2020

„Microsoft“ објавува нова алатка за враќање на избришани документи, а станува збор за „Windows File Recovery“ што е алатка дизајнирана да помага во спасување на документи кои се избришани по грешка.

Избришавте важен документ? Не е крај, постои начин да го вратите

Слободен Печат - 02.07.2020

Кога бараме документ во корпа за отпадоци, но тој е трајно избришан – се појавува проблем. Доколку не постои првата трага од избришаниот документ во садот за отпадоци, иконата Recycle Bin на работната површина на компјутерот – Не е сè изгубено! ...

Избришавте важен документ? Без паника, еве како да го вратите! (ВИДЕО)

Кумановски м. - 02.07.2020

Кога бараме документ во корпата за отпадоци и сфаќаме дека тој е трајно избришан – тогаш се појавува сериозен проблем. Сепак, Мајкрософт најде решение. Веднаш ја бараме првата трага од избришаниот документ во садот за отпадоци, односно иконата ...