TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гранати пронајдени кај охридско Калишта

Скопје инфо - 30.06.2022

Две стари гранати се пронајдени во близина на Охридското Езеро, соопшти полицијата. На 29.06.2022 во ОВР Струга било пријавено дека на брегот на Охридското Езеро, кај струшкото село Калишта, биле пронајдени две стари гранати.

ДВЕ ГРАНАТИ „ИСПЛИВАА“ НА БРЕГОТ НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО Експлозивите биле забележани кај селото Калишта

+инфо - 30.06.2022

Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и спасување, се вели во соопштението. Вчера во ОВР-Струга било пријавено дека на брегот на Охридското ...

Две гранати пронајдени кај Калишта

Макфакс - 30.06.2022

На брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Пронајдени две стари гранати кај Калишта

OhridNews - 30.06.2022

На 29.06.2022. година, во ОВР -Струга пријавено е дека на брегот на Охридското Езеро кај струшкото село Калишта, пронајдени се две стари гранати информира портпаролот на СВР Охрид Стефан Димоски.

Две гранати пронајдени на брегот на Охридското езеро

Курир - 30.06.2022

На 29.06.2022. година, во ОВР -Струга пријавено е дека на брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, пронајдени се две стари гранати, информираат од СВР Охрид. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи.

Пронајдени две гранати на брегот на Охридското езеро

Press24 - 30.06.2022

ОВР Струја соопшти дека вчера биле пронајдени две гранати нба брегот на Охридското езеро. Двете стари гранати биле пронајдени кај струшкото село Калишта на брегот на езерото. Увид и обезбедувањето на местото извршиле полициски екипи, а денеска ...

Стари гранати пронајдени на брегот на Охридско Езеро

Слободен Печат - 30.06.2022

На 29.06.2022. година, во ОВР- Струга пријавено е дека на брегот на Охридско Езеро кај струшкото село Калишта , пронајдени се две стари гранати, информираат од СВР Охрид . Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи.

Две гранати пронајдени кај Калишта

Centar - 30.06.2022

На брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Пронајдени две гранати на брегот на Охридското езеро

Локално - 30.06.2022

ОВР Струја соопшти дека вчера биле пронајдени две гранати нба брегот на Охридското езеро. Двете стари гранати биле пронајдени кај струшкото село Калишта на брегот на езерото. Увид и обезбедувањето на местото извршиле полициски екипи, а денеска ...

Две гранати пронајдени на брегот на Охридското Eзеро

Нетпрес - 30.06.2022

На 29.06.2022. година, во ОВР -Струга пријавено е дека на брегот на Охридското Eзеро кај струшкото село Калишта, пронајдени се две стари гранати, информираат од СВР Охрид. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи.

Две гранати пронајдени кај Калишта

Независен - 30.06.2022

На брегот на Охридското Eзеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Пронајдени две гранати на брегот на Охридското езеро

24Инфо - 30.06.2022

ОВР Струја соопшти дека вчера биле пронајдени две гранати нба брегот на Охридското езеро. Двете стари гранати биле пронајдени кај струшкото село Калишта на брегот на езерото. Увид и обезбедувањето на местото извршиле полициски екипи, а денеска ...

Две гранати пронајдени на брегот на Охридското езеро

Фокус - 30.06.2022

На 29.06.2022. година, во ОВР -Струга пријавено е дека на брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, пронајдени се две стари гранати, информираат од СВР ...

Два гранати пронајдени кај Калишта на Охридското езеро

Вечер Прес - 30.06.2022

На брегот на Охридското Eзеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедувањето на местото извршиле полициски екипи, а денеска подигнување на гранатите ќе изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Две гранати пронајдени кај Калишта

Точка - 30.06.2022

На брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Две гранати пронајдени кај Калишта

Канал5 - 30.06.2022

На брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...

Две гранати пронајдени кај Калишта

Алсат-М - 30.06.2022

На брегот на Охридското езеро кај струшкото село Калишта, вчера биле пронајдени две стари гранати. Увид и обезбедување на местото извршија полициски екипи а подигнувањето на гранатите, денеска ќе го изврши претставник на Дирекцијата за заштита и ...