TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Само Вистина“ вечерва со Солза Грчева и Зоран Иванов

Канал5 - 12.02.2019

Вечерва во „Само Вистина“ ќе дебатираат Солза Грчева и Зоран Иванов. Дами и господа, денес над Македонија се разви, ново сонце, пардон знаме на НАТО. Дали повеќе од 70% поддржувачи на северноатлантската алијанса денес беа среќни? Што можеме да ...

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов-Бојкот на избори или борба за името?!

Алфа - 11.02.2019

Интервју со Солза Грчева и Александар Кржаловски. Во центар со Васко Ефтов секоја недела во 22 ...