TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања

ТВ21 - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања

Фокус - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ – Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања, надежта почна да исчезнува

А1 On - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања, надежта почна да исчезнува

24Инфо - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања, надежта почна да исчезнува

Centar - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања, надежта почна да исчезнува

Вести плус - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

(ВИДЕО) Лукаревска: За неколку дена ВМРО-ДПМНЕ погазија многу ветувања, надежта почна да исчезнува

Бриф - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

„Речиси се и исто, само него го нема“: Лукаревска од собраниската говорница посочи дека „надежта веќе заминува“

Фактор - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.

Лукаревска посочи на две експозеа на Груевски и на Мицкоски

Press24 - 23.06.2024

Пратеничката на СДСМ Сања Лукаревска во своето излагање на собраниската седница, посветена на избор на нова влада, посочи на две експозеа на некогашниот премиер Груевски во 2006 година и на сегашниот мандатар Мицкоски.