TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Велешанец со фалс евра купувал мобилни телефони

24Инфо - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Велешанец си купувал телефони со фалификувани пари

Сител - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама“ од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари“ од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава против велешанец за измама и фалсификување пари

Курир - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

А1 On - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” и кривично дело „фалсификување пари”. Пријавениот во текот на месец март 2021 година, откако прибавил ...

Велешанец со фалсификувани пари си купувал телефони

Локално - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

MakPress - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама" од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари" од чл.268 ст.1 од КЗ.

Велешанец фалсификувал пари, па заработи кривична пријава

ТВ21 - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Фалсификување пари во Велес, внимавајте

Скопје1 - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Приведено лице за фалсификување пари во Велес

Република - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Приведен велешанец за фалсификување пари

Макфакс - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

Опсервер - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

Канал5 - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Велешанец си купувал мобилни телефони со фалсификувани евра

Независен - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

Бриф - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за измама и фалсификување пари

Вечер Прес - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.

Велешанец си купувал телефони со фалификувани пари

Press24 - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама“ од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари“ од чл.268 ст.1 од КЗ.

Кривична пријава за велешанец, кој со фалсификувани пари купувал мобилни телефони

Точка - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело „измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело „фалсификување пари” казниво по Кривичниот законик.

Приведено лице за фалсификување пари во Велес

Lider - 03.10.2022

Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.И.(37) од Велес, за сторено кривично дело ,,измама” од чл.247 ст.1 и кривично дело ,,фалсификување пари” од чл.268 ст.1 од КЗ.