TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТТК Банка го продолжи рокот за Супер станбениот кредит

Бизнис Инфо - 13.06.2018

ТТК Банка го продлжи рокот до 31 јули за одобрување без надоместок на Супер станбениот кредит, стои во соопштението од банката. Овој кредит нуди фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години, грејс период до 12 месеци и 10% сопствено учество.

TTK Банка ја продолжи промотивната кампања за Супер станбениот кредит

Банкарство.мк - 13.06.2018

ТТК Банка ја продолжува промотивната кампања за одобрување без надоместок на Супер станбениот кредит до 31.07.2018 година. Супер станбениот кредит на ТТК Банка нуди 2,85% каматна стапка за првите три години, грејс период до 12 месеци и 10% сопствено ...

Во блок-трансакција продадени 8.255 акции од ТТК Банка

еМагазин - 13.06.2018

Во блок-трансакција вредна 7,4 милиони денари денеска на Македонската берза беа продадени 8.255 акции од ТТК Банка. Акциите се продадоа по цена од 900 денари за ...

Глигорие Гоговски купи 3.000 акции од ТТК Банка

еМагазин - 13.06.2018

ТТК Банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека претседателот на Надзорниот Одбор на банкате, Глигорие Гоговски се стекнал со 3.000 обични акции издадени од ТТК Банка АД ...

Глигорие Гоговски докупи нови 3.000 акции од ТТК Банка АД Скопје

Банкарство.мк - 12.06.2018

ТТК Банка АД Скопје ја известува јавноста преку соопштение на Македонска берза, дека г-н Глигорие Гоговски, Претседателот на Надзорниот одбор, се стекна со нови 3.000 обични акции издадени од ТТК Банка АД Скопје.

Кој купи 1.000 акции во ТТК Банка и го експлодираше прометот?

Фактор - 12.06.2018

ТТК банка минатата недела беше во центар на инвеститорското внимание а нејзината акција беше четврта најтргувана акција според остварениот промет на сегментот берзанска котација на Официјалниот пазар.

Зошто експлодира прометот со акцијата на ТТК Банка?

Фактор - 12.06.2018

Глигорие Гоговски, претседател на Надзорниот одбор, купи 1.000 акции во ТТК Банка и дента кога беше објавена таа вест беа истргувани над 9.000 акции на ТТК Банка. Очигледно е дека на трејдерите им треба ветер во грб за да најдат „ново милениче“ меѓу ...

Глигорие Гоговски докупи нови 3.000 акции од ТТК Банка

Фактор - 12.06.2018

ТТК Банка АД Скопје ја известува јавноста преку соопштение на Македонска берза, дека г-н Глигорие Гоговски, Претседателот на Надзорниот одбор, се стекна со нови 3.000 обични акции издадени од ТТК Банка АД Скопје.