TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Докторка од Прилеп издавала метадон на рецепти и ги наплатувала

Сител - 07.12.2017

СВР Битола поднесе кривична пријава против M.Н. (57) од Прилеп поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. М.Н., како како доктор по општа медицина и сопственик на правното лице ПЗУ ...

Докторка наплаќала за секое издавање нa рецепт за метадон

МКД - 07.12.2017

Битолската полиција поднесе кривична пријава против M.Н. (57) од Прилеп поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело злоупотреба на службената положба и овластување. М.Н. како како доктор по општа медицина и сопственик на правното ...

Докторка од Прилеп издавала метадон на рецепти и ги наплатувала

МК News - 07.12.2017

СВР Битола поднесе кривична пријава против M.Н. (57) од Прилеп поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. М.Н., како како доктор по општа медицина и сопственик на правното лице ПЗУ ...

Докторка од Прилеп издавала метадон на рецепти и ги наплатувала

Шеталиште - 07.12.2017

СВР Битола поднесе кривична пријава против M.Н. (57) од Прилеп поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. М.Н., како како доктор по општа медицина и сопственик на правното лице ПЗУ ...

Лекарка од Прилеп од дома издавала рецепти за метадон и ги наплаќала до 200 денари

Фокус - 07.12.2017

Против 57-годишна лекарка од Прилеп со иницијали М.Н. е поднесена кривична пријава за „злоупотреба на службената положба и овластување“, затоа што наплаќала за издавање на рецепти за набавка на метадон. Имено, М.Н.

Докторка од Прилеп издавала метадон на рецепти и ги наплаќала

Локално - 08.12.2017

СВР Битола поднесе кривична пријава против M.Н. (57) од Прилеп поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. М.Н., како како доктор по општа медицина и сопственик на правното лице ПЗУ ...

Лекарка од Прилеп од дома издавала рецепти за метадон и ги наплаќала до 200 денари

Локално - 07.12.2017

Против 57-годишна лекарка од Прилеп со иницијали М.Н. е поднесена кривична пријава за „злоупотреба на службената положба и овластување“, затоа што наплаќала за издавање на рецепти за набавка на метадон. Имено, М.Н.