TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров: Нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани

Press24 - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, МНР Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан - време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел од дебатата насловена ...

Димитров во Прага: „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското ...

24Инфо - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, МНР Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел од дебатата насловена ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

ММС - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

А1 On - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

Опсервер - 27.02.2020

– Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров на панел во Прага: Ни треба повеќе од ветување на хартија

Макфакс - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, министерот за надворешни работи, Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

CivilMedia - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Ни треба повеќе од ветување на хартија

Н.Македонија - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, министерот за надворешни работи, Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел ...

Димитров на панел во Прага: Ни треба повеќе од ветување на хартија

Точка - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, министерот за надворешни работи, Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

Фокус - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на ...

Слободен Печат - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

Либертас - 27.02.2020

– Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

iPortal - 27.02.2020

Aтрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

Димитров на панел во Прага: Ни треба повеќе од ветување на хартија

MTM - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, министерот за надворешни работи, Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан - време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел ...

Димитров на панел во Прага: Ни треба повеќе од ветување на хартија

Centar - 27.02.2020

Вчера на Карловиот Универзитет во Прага, министерот за надворешни работи, Никола Димитров имаше настап на панелот „Неисполнетото ветување на ЕУ за Западен Балкан – време за стратешка одлука во рамки на Хрватското претседателство со ЕУ” што беше дел ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

Frontline - 27.02.2020

Како што е наведено во соопштението од МНР, на аудиториумот составен од претставници на тинк тенк заедницата, академската заедница, невладини организации, дипоматскиот кор, министерот Димитров им го претставил македонскиот случај во контекст на ...

Димитров: Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија

MakPress - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...

ДИМИТРОВ: Од ЕУ ни треба нешто повеќе од ветувања

Денешен - 27.02.2020

Атрактивноста на ЕУ е во нејзиниот наратив, но за истиот да биде одржлив ни треба повеќе од ветување на хартија. Партнерствата се валоризираат низ призмата на ветувањата и очекувањата. А нашите очекувања од ЕУ се повеќе од оправдани, истакна ...