TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

[Галерија] Кардула направи спој на Македониумот и „Војна на ѕвездите“: Крушево, Силата нека биде со тебе!

Радио МОФ - 02.08.2020

Уметникот, графички дизајнер и активист Зоран Кардула објави дизајни со споменикот Македониум во комбинација со „Војна на ѕвездите“. „Крушево, Силата нека биде со тебе… Честит празник!“, пиша Кардула на Фејсбук.

Македониум

CivilMedia - 01.08.2020

Илустрација на Зоран Кардула , по повод празникот Илинден: Крушево нека Силата биде со тебе… Честит празник. Инспирација за серија илустации на Кардула се споменикот Македониум или Илинден и култните филмови Војнa на ѕвездите на Џорџ ...