TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аркан го барал закопаното богатство во Србија

PressingTV - 13.12.2019

Во Србија веќе неколку векови стои закопано злато уште од времето на Турците, пишуваат српските медиуми. Тоа според кажувањата, некој си поп Мартин го закопал на 62 локации но досега никој не успеал да го пронајде.

Скриено било на 62 локации: Аркан неуспешно го барал закопаното богатство во Србија

Скопје24 - 13.12.2019

Во Србија веќе неколку векови стои закопано злато уште од времето на Турците, пишуваат српските медиуми. Тоа според кажувањата, некој си поп Мартин го закопал на 62 локации но досега никој не успеал да го пронајде.

Скриено било на осум локации: Аркан неуспешно го барал закопаното богатство во Србија

Сител - 13.12.2019

Во Србија веќе неколку векови стои закопано злато уште од времето на Турците, пишуваат српските медиуми. Тоа според кажувањата, некој си поп Мартин го закопал на 62 локации но досега никој не успеал да го пронајде.

Скриено било на осум локации: Аркан неуспешно го барал закопаното богатство во Србија

4NEWS - 13.12.2019

Во Србија веќе неколку векови стои закопано злато уште од времето на Турците, пишуваат српските медиуми. Тоа според кажувањата, некој си поп Мартин го закопал на 62 локации но досега никој не успеал да го пронајде.