TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турчин баран од Интерпол уапсен на преминот Долно Блаце

Макфакс - 10.10.2019

На граничниот премин Долно Блаце при влез во земјава, во попладневните часови на 9. октомври, бил уапсен 37-годишен турски државјанин. Како што информираат од МВР, при извршената гранична контрола било констатирано дека тој е на листата „апси“, по ...

Полицијата лиши едно лице од слобода на Блаце

Centar - 10.10.2019

На 09.10.2019 во 13.00 часот на Граничниот премин „Долно Блаце“, на влез во РС. Македонија, полициски службеници го лишиле од слобода М.К.(37) од Р.Турција, бидејќи при извршената гранична контрола било констатирано дека се наоѓа во оперативната ...

Турчин баран од Интерпол уапсен вчера на Долно Блаце

Република - 10.10.2019

Вчера околу 13 часот на Граничниот премин „Долно Блаце“, на влез во Македонија, полициски службеници го лишиле од слобода М.К. (37) од Р. Турција, бидејќи при извршената гранична контрола било констатирано дека се наоѓа во оперативната евиденција со ...

Турски државјанин уапсен на ГП Долно Блаце

Сител - 10.10.2019

Вчера во 13.00 часот на Граничниот премин „Долно Блаце“, на влез во РС. Македонија, полициски службеници го лишиле од слобода М.К.(37) од Р.Турција, бидејќи при извршената гранична контрола било констатирано дека се наоѓа во оперативната евиденција ...

Турчин баран од Интерпол уапсен на преминот Долно Блаце

Н.Македонија - 10.10.2019

На граничниот премин Долно Блаце при влез во земјава, во попладневните часови на 9 октомври, бил уапсен 37-годишен турски државјанин. Како што информираат од МВР, при извршената гранична контрола било констатирано дека тој е на листата „апси“, по ...

Турчин баран од Интерпол уапсен на преминот Долно Блаце

Точка - 10.10.2019

На граничниот премин Долно Блаце при влез во земјава, во попладневните часови на 9 октомври бил уапсен 37-годишен турски државјанин. Како што информираат од МВР, при извршената гранична контрола било констатирано дека тој е на листата „апси“, по ...

Турчин баран од Интерпол уапсен на преминот Долно Блаце

Centar - 10.10.2019

На граничниот премин Долно Блаце при влез во земјава, во попладневните часови на 9 октомври бил уапсен 37-годишен турски државјанин. Како што информираат од МВР, при извршената гранична контрола било констатирано дека тој е на листата „апси“, по ...