TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да направите клима уредот да троши помалку електрична енергија?

Слободен Печат - 15.06.2024

Клима уредите работат со полна моќ овие денови и важно е да знаете како да го користите клима уредот со максимална заштеда на енергија. Дали навистина штедите струја со исклучување на климата кога не сте дома или подобро е да ја оставите климата да ...

Како да работи клима уредот, а да не ви „набие“ огромна сметка за струја: Совети кои вредат злато!

Вечер Прес - 14.06.2024

Ова се основните совети на експертите за клима уреди како да направите вашата клима, особено ако е класична, а не е инвертер, за да не се претвори во прекумерен потрошувач на електрична енергија во домаќинството Подобро е да го вклучите на „кратко“ ...

Мајстор за клими советува што да направите пред да ги вклучите апаратите за разладување и како да заштедиме струја

ММС - 14.06.2024

Дали е можно да се заштеди на сметките за комунални услуги при користење на домашните апарати, посебнo клима уредите кои летово ќе ни бидат неопходни за разладување во сахарските жештини. Како што пишува српскиот портал Курир.рс има начин како да се ...