TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стар рецепт за ПРОЈА кој е секогаш добредојден на секоја трпеза

Пулс24 - 24.09.2021

Ако ви снема модерни рецепти, секогаш извадете од ракав стар добар рецепт за проја што ќе ги воодушеви сите. Состојки: 3 јајца 3 чаши пченкарно брашно (и повеќе по потреба) 3 чаши меко брашно 3 чаши млеко 2,5 чаши масло 250 гр сирење 1 прашок за ...

Ќе ви го исполни домот со магичен мирис: Стар рецепт за ПРОЈА кој е секогаш добредојден на секоја трпеза

Попара - 23.09.2021

Ако ви снема модерни рецепти, секогаш извадете од ракав стар добар рецепт за проја што ќе ги воодушеви сите. Состојки : 3 јајца 3 чаши пченкарно брашно (и повеќе по потреба) 3 чаши меко брашно 3 чаши млеко 2,5 чаши масло 250 гр сирење 1 прашок за ...

Ќе ви го исполни домот со магичен мирис: Стар рецепт за ПРОЈА кој е секогаш добредојден на секоја трпеза

Курир - 23.09.2021

Ако ви снема модерни рецепти, секогаш извадете од ракав стар добар рецепт за проја што ќе ги воодушеви сите. Состојки: 3 јајца 3 чаши пченкарно брашно (и повеќе по потреба) 3 чаши меко брашно 3 чаши млеко 2,5 чаши масло 250 гр сирење 1 прашок за ...