TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

24Инфо - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно” оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

А1 On - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

Н.Македонија - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Зад убиството на Оливер Ивановиќ стојат властите во Приштина

+инфо - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

1tv - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

Сител - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...

Ѓуриќ: Властите во Приштина стојат зад убиството на Оливер Ивановиќ

Опсервер - 15.03.2019

Директорот на српската владина Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ денеска оцени дека е „повеќе од сигурно“ оти актуелните власти во Приштина директно стојат зад убиството на лидерот на партијата Граѓанска иницијатива „Србија, демократија, ...