TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неверојатна туристичка атракција: „Нереалниот“ стаклен мост во Кина и тоа како е реален

Точка - 16.10.2021

Стаклениот мост Ruyi во кинеската провинција Џеџанг за кратко време стана туристичка атракција која ја виделе над 200.000 посетители. Инспирацијата за конструкцијата на мостот лежи во кинескиот симбол за среќа ruyi.

(Видео) „Надреалниот“ стаклен мост во Кина стана вистинска туристичка атракција

ММС - 15.10.2021

Стаклениот мост Руиј во кинеската провинција Џеџијанг многу брзо стана туристичка атракција што ја видоа повеќе од 200.000 посетители. Инспирацијата за изградба на мостот лежи во кинескиот симбол на среќата руи.

„Надреалниот“ стаклен мост во Кина е повеќе од реален

Независен - 15.10.2021

Стаклениот мост Руји во кинеската провинција Џеџанг многу брзо стана туристичка атракција што ја виделе повеќе од 200.000 посетители. Инспирацијата за изградба на мостот лежи во кинескиот симбол на среќата руји.

(ФОТО) „Надреален“ стаклен мост во Кина и тоа како е реален

Екран - 15.10.2021

Стаклениот мост Руји во кинеската провинција Џеџанг многу брзо стана туристичка атракција што ја видоа повеќе од 200.000 посетители. Инспирацијата за изградба на мостот лежи во кинескиот симбол на среќата „руји“.

Стаклениот мост во Кина e вистинска туристичка атракција, но за најхрабрите (ВИДЕО)

Кумановски м. - 15.10.2021

Мостот Руи во Кина, изграден да го содржи традиционалниот кинески „симбол на среќата“, за кратко време станал туристичка атракција во провинцијата Џejеџијанг. Зградата, која делумно е направена од стакло, се наоѓа 140 метри над земјата и е позната ...