TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈСП со важно соопштение до редовните студенти во врска со бесплатното користење на јавниот превоз

Курир - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

ЈСП: Студентите од државните факултети во Скопје имаат право на бесплатен билет

МКД - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП со важно соопштение до редовните студенти во врска со бесплатното користење на јавниот превоз

Lider - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

Бруцошите можат да аплицираат за бесплатни студентски билети за во јавниот превоз со ЈСП Скопје

24Инфо - 23.09.2021

ЈСП Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопједека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

JСП со соопштение до редовните студенти во врска со бесплатното користење на јавниот превоз

Независен - 23.09.2021

Ги информираме сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП со важно соопштение до редовните студенти во врска со бесплатното користење на јавниот превоз

Скопје24 - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

ЈСП: Редовните студенти од државните факултети имаат право на бесплатен билет

Локално - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

ЈСП: Бруцошите можат да извадат бесплатен годишен билет, другите студенти да си ги продолжат билетите

Мета - 23.09.2021

ЈСП-Скопје ги информира редовните студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП до редовните студенти во врска со бесплатното користење на јавниот превоз

Нетпрес - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

ЈСП: Редовните студенти првпат запишани во учебната 2021/22 година имаат право на бесплатен годишен билет за јавен ...

Слободен Печат - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за првпат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП: Редовните студенти прв пат запишани имаат право на бесплатен годишен билет за јавен превоз

Канал5 - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

Бесплатен годишен билет за јавен превоз за редовните студенти во учебната 2021/22 година

ММС - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

Важно за редовните студенти: „Скопска“ е единствен валиден документ во ЈСП, не се ни индекс ни потврдата од факултетот

Скопје инфо - 23.09.2021

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје ги информира сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на ...

Редовните студенти прв пат запишани во учебната 2021/22 година имаат право на бесплатен годишен билет за јавен превоз

Press24 - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП Скопје со повик до бруцошите да извадат бесплатен годишен билет

Centar - 23.09.2021

Од ЈСП Скопје ги информираат сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во главниот град, дека имаат право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП: Бруцошите на државните универзитети може да извадат годишен бесплатен билет

Факултети - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани првпат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје имаат право на користење студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз, информираа од ЈСП Скопје.

ЈСП со важно соопштение до редовните студенти

Алсат-М - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП Скопје со повик до бруцошите да извадат бесплатен годишен билет

Точка - 23.09.2021

Од ЈСП Скопје ги информираат сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во главниот град, дека имаат право на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

Редовните студенти веќе можат да ги користат бесплатните билети за јавен превоз на ЈСП

MakPress - 23.09.2021

Сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП ги потсетува редовните студенти запишани за прв пат во академската 2021/2022 за правото на годишен бесплатен билет

Нова ТВ - 23.09.2021

Ги информираме сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.

ЈСП со упатство за студентите како да извадат годишен билет за бесплатен јавен превоз

Радио МОФ - 23.09.2021

ЈСП Скопје потсетува дека сите редовни студенти запишани за прв пат во учебната 2021/2022 година на некој од државните факултети во Скопје дека имаат право на користење на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз.