TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВО ЖИВО) „Грев или шприцер“

iPortal - 22.05.2020

Во живо гледајте ја претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев во режија на Деан ...

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

Опсервер - 22.05.2020

Скопје, 22 мај 2020 () – На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

Драмски театар: „Грев или шприцер“ и „Капетанот Џон Пиплфокс“ ќе може да се гледаат на Јутјуб

Вечер - 21.05.2020

Утревечер (петок, 22 мај) со почеток во 20:00 часот, на Јутјуб каналот на Драмски театар Скопје ќе можете да ја видите претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев, во режија на Деан Дамјановски, информираа од оваа институција.

Претставите на Драмски „Грев или шприцер“ и „Капетанот Џон Пиплфокс“ ќе може да се гледаат на Јутјуб

Република - 21.05.2020

Утревечер (петок, 22 мај) со почеток во 20:00 часот, на Јутјуб каналот на Драмски театар Скопје ќе можете да ја видите претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев, во режија на Деан Дамјановски, информираа од оваа институција.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

Курир - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

Frontline - 22.05.2020

Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

+инфо - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

Скопје инфо - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

А1 On - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

MakPress - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

МКД - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

iPortal - 22.05.2020

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски.