TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Ловец успешно ја тестираше новата американска нуклеарна бомба

Слободен Печат - 26.11.2020

Американската Национална лабораторија Сандија, во соработка со Националната лабораторија Лос Аламос ( кои вршат различни видови истражувања во врска со нуклеарното вооружување) заедно со американското воздухопловство, успешно тестираше интеграција ...

Објавена снимка: Ф-35 ја фрла најновата американска нуклеарна бомба (ВИДЕО)

МКД - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство во соработка со националната лабораторија Сандија успешно го завршило тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на верзија на најмодерниот борбен авион на денешнината, Ф-35А џоинт ...

Објавена снимка: Авион Ф-35 ја тестира најновата нуклеарна бомба

Опсервер - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на модел од најмодерниот борбен авион на денешницата, F-35A Joint Strike Fighter.

Објавена снимка: Авион Ф-35 ја тестира најновата нуклеарна бомба

Вечер - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на модел од најмодерниот борбен авион на денешницата, F-35A Joint Strike Fighter.

Објавена снимка: Авион Ф-35 ја тестира најновата нуклеарна бомба

Точка - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на модел од најмодерниот борбен авион на денешницата, F-35A Joint Strike Fighter.

Објавена снимка: Авион Ф-35 ја тестира најновата нуклеарна бомба

24Инфо - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на модел од најмодерниот борбен авион на денешницата, F-35A Joint Strike Fighter.

Американски воен авион исфрла најнов тип нуклеарна бомба (ВИДЕО)

Канал5 - 25.11.2020

Военото воздухопловство на САД, во соработка со Националната лабораторија Сандија, успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Бомбата е закачена на верзијата на најмодерниот борбен авион на денешницата, Ф-35А Joint ...

Објавена снимка: Авион Ф-35 ја тестира најновата нуклеарна бомба

Макфакс - 25.11.2020

Американското воено воздухопловство успешно го заврши тестирањето на новата нуклеарна гравитациска бомба Б61-12. Таа е прикачена на модел од најмодерниот борбен авион на денешницата, F-35A Joint Strike Fighter.