TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агелер за проширената „црна листа“: Се надевам дека институциите навистина ќе преземат нешто, граѓаните заслужуваат ...

360 степени - 20.11.2023

На прашањето, дали очекува по новите назначувања на „црната листа“ институциите да преземат мерки, евентуално да отворат истраги или обвиненија, Агелер нагласува дека луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат корупцијата да биде следена, ...

Агелер: Со сите со кои разговарам знаат кои се корумпираните актери во земјава – се надевам институциите ќе преземат ...

Телма - 20.11.2023

Прашање : Амбасадорке Агелер може ли назначувањето на луѓе и компании поврзани во случајот т.н. „Плацеви на Водно“ да се интерпретира како ваша поддршка и поддршка од САД за Врховниот суд со оглед дека се чека финалната одлука за случајот и притоа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Zoom - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки, вели Агелер

Н.Македонија - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат ...

Слободен Печат - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Граѓаните знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

4NEWS - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Граѓаните знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Либертас - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат нешто

Фокус - 20.11.2023

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат нешто, вели американската амбасадорка, Анџела Агелер. -Интересно е дека секојпат кога назначуваме луѓе за корупција во оваа земја, секој граѓанин и секој ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Независен - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

365 - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

24Инфо - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава

Локално - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Вечер Прес - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

ТВ21 - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Бриф - 20.11.2023

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа ...