TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пристигна опремата за киното „Манаки“ во Битола

Н.Македонија - 30.06.2020

Денеска во Битола пристигна опремата за киното „Манаки“. Набавката на оваа опрема е дел од проектот Кинокултура кој се реализира во рамките на програмата Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Greece – the Republic of North Macedonia ...

Во Битола пристигна опремата за киното Манаки, вредна 64.215 евра

Сакам да кажам - 30.06.2020

Во Битола почна да пристигнува опремата за киното Манаки, набавена преку проектот „Кинокултура“ кој се реализира како дел од програмата Интерег ИПА за прекугранична соработка на нашата земја со Грција.

Во Битола пристигна опремата за кино „Манаки“

Опсервер - 30.06.2020

Битола, 30 јуни 2020 () – Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска, ја промовира кино опремата потребна за почнување со работа на Кино „Манаки“ во овој град. Опремата е набавена во рамки на проектот „Кинокултура“ што се реализира преку ...

Во Битола пристигна опремата за кино „Манаки“

Вечер Прес - 30.06.2020

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска, ја промовира кино опремата потребна за почнување со работа на Кино „Манаки“ во овој град. Опремата е набавена во рамки на проектот „Кинокултура“ што се реализира преку програмата Интеррег за ...

Пристигна опремата за киното Манаки

Тера - 30.06.2020

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денеска присуствуваше на доставата на кино опремата која е потребна за Киното Манаки да биде ставено во функција. Набавката на оваа опрема е дел од проектот КИНОКУЛТУРА кој се реализира во ...

Пристигна опремата за киното „Манаки“ во Битола

Република - 30.06.2020

Денеска во Битола пристигна опремата за киното „Манаки“. Набавката на оваа опрема е дел од проектот Кинокултура кој се реализира во рамките на програмата Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Greece – the Republic of North Macedonia ...

Во Битола пристигна опремата за киното „Манаки“, вредна 64.215 евра

Независен - 01.07.2020

Во Битола пристигна опремата за киното „Манаки“ .Набавката на оваа опрема е дел од проектот Кинокултура кој се реализира во рамките на програмата Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Greece – the Republic of North Macedonia 2014-2020.

Во Битола пристигна опремата за кино „Манаки"

Канал5 - 30.06.2020

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска, ја промовира кино опремата потребна за почнување со работа на Кино „Манаки" во овој град. Опремата е набавена во рамки на проектот „Кинокултура" што се реализира преку програмата Интеррег за ...

Новото кино “Манаки“ со нова опрема од проектот “Кино култура“ (фото)

Битола Њуз - 30.06.2020

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денеска присуствуваше на доставата на кино опремата која е потребна за киното “Манаки“ на Широк Сокак во Битола, да биде ставено во функција.