TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луна и Марко разменуваат нежности на базен: „Животот е преубав“

Курир - 01.08.2020

Луна Џогани на својот Инстаграм „стори“ објави видео во кое си разменуваат нежности на базен со момчето Марко Миљаковиќ. Тие не ја открија дестинацијата каде што се наоѓаат, но со оглед на нивните изрази, времето го поминуваат одлично.

Луна и Марко разменуваат нежности на базен: „Животот е преубав“

Пулс24 - 02.08.2020

Луна Џогани на својот Инстаграм „стори“ објави видео во кое си разменуваат нежности на базен со момчето Марко Миљковиќ. Тие не ја открија дестинацијата каде што се наоѓаат, но со оглед на нивните изрази, времето го поминуваат одлично.