TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фридрих Мерц е нов лидер на ЦДУ

Нова ТВ - 22.01.2022

Членовите на Христијанко-демократската унија (ЦДУ), германска партија од десниот центар, го избраа Фридрих Мерц за нов лидер . Генералниот секретар на ЦДУ, Пол Цимјак рече дека Мерц добил, речиси, 95 отсто од гласовите за време на виртуелната ...

Фридрих Мерц нов лидер на ЦДУ

Локално

Фридрих Мерц е новиот лидер на ЦДУ

Макфакс

Фридрих Мерц е новиот лидер на ЦДУ

24Инфо

Фридрих Мерц е новиот лидер на ЦДУ

Република

Фридрих Мерц е новиот лидер на ЦДУ

А1 On

Фридрих Мерц е новиот лидер на ЦДУ

Press24

Точка MTM