TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Швајцарски кројач направи панталони од 70 метри за да влезе во Гинис (ФОТО)

Канал5 - 22.06.2021

Кројач во Швајцарија сошил панталони со големина од скоро 70 метри и тешки 700 килограми со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Кројачот Квендекар Келеш им ги покажал огромните панталони на жителите на швајцарскиот град Беромунстер, а како што ...

Швајцарски кројач соши панталони од 70 метри

iPortal - 21.06.2021

Швајцарски кројач соши панталони долги скоро 70 метри, а тешки 700 килограми, со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Цвендекар Келеш вчера им ги покажа своите огромни панталони на сограѓаните.

Швајцарски кројач соши панталони од 70 метри

MakPress - 21.06.2021

Швајцарски кројач соши панталони долги скоро 70 метри, а тешки 700 килограми, со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Цвендекар Келеш вчера им ги покажа своите огромни панталони на сограѓаните.

Швајцарски кројач соши панталони од 70 метри

Frontline - 21.06.2021

Швајцарски кројач соши панталони долги скоро 70 метри, а тешки 700 килограми, со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Цвендекар Келеш вчера им ги покажа своите огромни панталони на сограѓаните.

Швајцарски кројач „ќе се трка“ за Гинисов рекорд со панталони од 70 метри

Вечер Прес - 21.06.2021

Швајцарски кројач соши панталони долги скоро 70 метри, а тешки 700 килограми, со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Цвендекар Келеш вчера им ги покажа своите огромни панталони на сограѓаните.

ФОТО: Швајцарски кројач соши панталони од 70 метри

Курир - 21.06.2021

Швајцарски кројач соши панталони долги скоро 70 метри, а тешки 700 килограми, со надеж дека ќе го собори светскиот рекорд. Цвендекар Келеш вчера им ги покажа своите огромни панталони на сограѓаните.