TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за миење на рацете

Иновативност - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу 3 милијарди луѓе во светот или 40% од вкупната популација на Земјата немаат во својот дом услови за одржување на основна хигиена како миење на рацете.

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Три милијарди луѓе во светот немаат услови да ги измијат рацете- Зголемен ризик и од други болести

Магазин - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови да одржуваат основно миење на рацете дома. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста на основната хигиена како што е миењето на ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Опсервер - 18.10.2020

– Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Бизнис Вести - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

ТВ21 - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

УНИЦЕФ: 40 отсто од популацијата во светов или 3 милијарди луѓе немаат каде да измијат раце

Денешен - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Кајгана - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

А1 On - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

УНИЦЕФ: Три милијарди луѓе во светот без услови за миење раце

Слободен Печат - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат домашни услови за одржуваат на основна хигиена со миење на рацете. Организацијата предупреди дека недостапноста до основната ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

MakPress - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Независен - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Либертас - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...

Три милијарди луѓе во светот без услови за миење раце

Press24 - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат домашни услови за одржуваат на основна хигиена со миење на рацете. Организацијата предупреди дека недостапноста до основната ...

ЗАГРИЖУВАЧКИ ПОДАТОЦИ: Три милијарди луѓе во светот немаат услови да ги мијат рацете!

Локално - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови во своите домови за одржување основна хигиена на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста на основната хигиена како миење ...

Три милијарди луѓе во светот немаат услови за да мијат раце

Вечер Прес - 18.10.2020

Најновите податоци на УНИЦЕФ покажуваат дека околу три милијарди луѓе или 40 проценти од светската популација немаат услови дома да одржуваат основна хигиена со миење на рацете. УНИЦЕФ предупреди дека недостапноста до основната хигиена како што е ...