TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

20-годишен Американец доби 451 милион долари на Џекпот

AKO - 14.01.2018

Џекпот од 451 милион долари, четврти по големина во историјата на американската лотарија, „Мегамилионс“, пу припадна на 20-годишнииот Шејн Мислер, од Флорида, потврдено е официјално од Американска лотарија.

Дваестгодишен Американец „замина во пензија“ по освоен џек пот...

Н.Македонија - 13.01.2018

Дваестгодишен Американец „замина во пензија“ по освоен џек пот Шејн Мислер, 20-годишен жител на градот Порт Ричи во американсата сојузна држава Флорда, реши да „замине во пензија“, откако на лотаријата „Мега Милион“ освои џек пот во износ од 451 ...

Има 20 години и оди во пензија: Млад Американец освои скоро пола милијарда долари на лотарија (ФОТО)

Курир - 13.01.2018

Тој истакнал дека после уплатата на добитната комбинација во продавницата „Seven-eleven“ имал „чувство“ дека може да освои џекпот. Џекпотот од 451 милион долари, четврт во историјата на американската „Мега Милион“ лотарија го извлече 20 годишниот ...

Во 20. година освои 451 милиони долари џекпот и „заминува во пензија“

Кумановски м. - 13.01.2018

loading... Џекпот од 451 милиони долари, четрврти според големината во истојата на американската лотарија „Мегамилион“ извлече 20-годишниот Шејн Мислер, контролот „во пензија“ од Флорида, повтрдуваат од американската лотарија.

Американец на 20 години „замина во пензија“, еве како

Сител - 13.01.2018

Шејн Мислер, 20-годишен жител на градот Порт Ричи во американсата сојузна држава Флорда, реши да „замине во пензија“, откако на лотаријата „Мега Милион“ освои џек пот во износ од 451 милиони долари.

Се пензионира 20-годишен Американец откако освои половина милијарда долари на Лото

Локално - 13.01.2018

Џекпотот од 451 милион долари, четврт во историјата на американската „Мега Милион“ лотарија го извлече 20 годишниот Шејн Мислер, контролот „во пензија“ од Флорида, потврдија официјалните лица од американската лотарија.

Дваесетгодишен Американец „замина во пензија“ откако освои џек пот

+инфо - 13.01.2018

Мислер решил одденаш да му бидат исплатени речиси две третини од премијата или сума од 281,2 милиони долари. Шејн Мислер, 20-годишен жител на градот Порт Ричи во американсата сојузна држава Флорда, реши да „замине во пензија“, откако на лотаријата ...

Има 20 години и оди во пензија: Млад Американец освои скоро пола милијарда долари на лотарија (ФОТО)

Маркукуле - 14.01.2018

Тој истакнал дека после уплатата на добитната комбинација во продавницата „Seven-eleven“ имал „чувство“ дека може да освои џекпот. Џекпотот од 451 милион долари, четврт во историјата на американската „Мега Милион“ лотарија го извлече 20 годишниот ...