TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

ТВ21 - 24.11.2022

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во ...

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Точка - 24.11.2022

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале ...

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо (ФОТО)

Вистина.мк - 24.11.2022

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале ...

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

Zoom - 24.11.2022

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во ...