TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени желки што светат во мрак

Факултети - 22.07.2019

Поморските биолози околу Соломонските Острови откриле вид на желки кои светат во мрак и имаат невообичаена способност за биофлуоресцентост. Желките емитуваат светлина во различни бои, како зелена и црвена.

Откриени желки што светат во различни бои во темнина

Макфакс - 22.07.2019

Морските биолози открија околу Соломонските Острови еден вид желка што свети во темнина и има невообичаена способност за биофлуоресценција или емитување светлина во различни бои, како што се зелената и црвената.

Откриена желка што свети во мракот

+инфо - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Откриен вид желки кои светат во темница

Кумановски м. - 22.07.2019

Тим поморски биолози околку Соломонските острови откриле вид желка која свети во темница и има неоибчна способност за биофлуоресценција, односно емитување светлина во различни бои, како што се зелена и црвена.

Биолози откриле вид на желка која свети во темнина

Точка - 22.07.2019

Морските биолози, околу Соломонските Острови откриле еден вид желка која свети во темнина и има невообичаена способност за биофлуоресценција, односно емитување светлина во различни бои, како што се зелената и црвената.

(ВИДЕО) Откриена желка што свети во мракот

Опсервер - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Големо откритие на биолозите: Желка која свети во мрак/видео

Вечер - 22.07.2019

Морските биолози, околу Соломонските Острови откриле еден вид желка која свети во темнина и има невообичаена способност за биофлуоресценција, односно емитување светлина во различни бои, како што се зелената и црвената.

Откриена желка што свети во мракот

Бриф - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Откриена желка што свети во мракот (ВИДЕО)

USB - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

На Соломонските Острови: Биолози открија желка што свети ноќе

Денешен - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

На Соломонските Острови: Биолози открија желка што свети ноќе

Курир - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Откриена желка што свети во мракот

MakPress - 22.07.2019

Околу Соломонските Острови, поморски биолози открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Откриена желка што свети во мракот (ВИДЕО)

PressingTV - 22.07.2019

Поморските биолози, околу Соломонските Острови, открија нов вид желки кои светат в мрак и имаат необична способност за биофлуоресценција, односно емитуваат светло во различни бои, како на пример, зелена и црвена.

Откриен нов вид на желки: Имаат неверојатна способност (ВИДЕО)

Хитпортал - 23.07.2019

Откриен е нов вид на желки кои имаат необична способност. Морските билолози го откриле овој нов вид околу Соломонските Острови, а карактеристично за нив е што светат во мрак и емитуваат светло во различни бои.