TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

Нова ТВ - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

Слободен Печат - 08.11.2019

Јанковиќ, некогашен директор на „Меркатор" и бизнисмен, веќе четврти мандат е градоначалник на ...

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Вечер Прес - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

24Инфо - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Локално - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

А1 On - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Скопје1 - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана затајувал данок

iPortal - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.Постапката, со која практично се блокира ...

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Телма - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Опсервер - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

Фокус - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

Макфакс - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција ја стави под хипотека семејната куќа на градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ за да обезбеди наплата на долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

Либертас - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага на словенечката финансиска полиција

Н.Македонија - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција ја стави под хипотека семејната куќа на градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ за да обезбеди наплата на долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

Точка - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција ја стави под хипотека семејната куќа на градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, за да обезбеди наплата на долг од 335.000 евра настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана под истрага за затајување данок

MTM - 08.11.2019

Словенечката финансиска полиција ја стави под хипотека семејната куќа на градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, за да обезбеди наплата на долг од 335.000 евра настанат од даночно затајување.

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ, под истрага за затајување данок

MakPress - 09.11.2019

Словенечката финансиска полиција упишала хипотека на семејната куќа на љубљанскиот градоначалник Зоран Јанковиќ за да ја обезбеди наплатата на потенцијален долг од 335.000 евра, настанат од даночно затајување.