TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коциќ: ВМРО-ДПМНЕ фиктивно е за евроинтеграција, а фактички прави сé да не продолжи европскиот пат

Press24 - 31.05.2023

Пратеникот на СДСМ Ненад Коциќ во емисијата „24 Анализа“ на телевизија 24, истакна дека е дојдено времето и власта и опозцијата да застанат цврсто на европскиот пат. Досега видовме дека ВМРО-ДПМНЕ зборуваше дека é за евроинтеграција, меѓутоа само ...

24 анализа - Дали Преговарачката рамка е најмоќното оружје на Бугарија?

24 Вести - 31.05.2023

Гости се ненад Коциќ од СДСМ, Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ и политичкиот налитичар Ибрахим ...

Коциќ: Дали ВМРО-ДПМНЕ е бугарското оружје за опструкција на европскиот пат?

Локално - 31.05.2023

„Кое оружје е сега во рацете на Бугарија за опструкција на европскиот пат? Дали тоа не е ВМРО-ДПМНЕ?“ запраша пратеникот од СДСМ Ненад Коциќ во дискусиајта со Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на „24 анализа“ на ТВ24.

Коциќ: И власта и опозицијата треба цврсто да застанеме на европскиот пат

Frontline - 31.05.2023

„Во деведесеттите години Слованија имаше парола ‘Европа сега’. Очигледно дојде време и кај нас да се договориме дека сега е времето да застанеме цврсто и власта и опозицијата на европскиот пат“ изјави пратеникот од СДСМ, Ненад Коциќ во „24 анализа“ ...

Коциќ: Дали ВМРО-ДПМНЕ е бугарското оружје за опструкција на европскиот пат?

Нова ТВ - 31.05.2023

„Кое оружје е сега во рацете на Бугарија за опструкција на европскиот пат? Дали тоа не е ВМРО-ДПМНЕ?“ запраша пратеникот од СДСМ Ненад Коциќ во дискусиајта со Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на „24 анализа“ на ТВ24.

Коциќ: Дали ВМРО-ДПМНЕ е бугарското оружје за опструкција на европскиот пат?

Либертас - 31.05.2023

„Кое оружје е сега во рацете на Бугарија за опструкција на европскиот пат? Дали тоа не е ВМРО-ДПМНЕ?“ запраша пратеникот од СДСМ Ненад Коциќ во дискусиајта со Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на „24 анализа“ на ТВ24.

Коциќ: Дали ВМРО-ДПМНЕ е бугарското оружје за опструкција на европскиот пат?

Zoom - 31.05.2023

„Кое оружје е сега во рацете на Бугарија за опструкција на европскиот пат? Дали тоа не е ВМРО-ДПМНЕ?“ запраша пратеникот од СДСМ Ненад Коциќ во дискусиајта со Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на „24 анализа“ на ТВ24.

Коциќ: И власта и опозицијата треба цврсто да застанеме на европскиот пат

Zoom - 31.05.2023

„Во деведесеттите години Слованија имаше парола ‘Европа сега’. Очигледно дојде време и кај нас да се договориме дека сега е времето да застанеме цврсто и власта и опозицијата на европскиот пат“ изјави пратеникот од СДСМ, Ненад Коциќ во „24 анализа“ ...

Коциќ: Дали ВМРО-ДПМНЕ е бугарското оружје за опструкција на европскиот пат?

Бриф - 31.05.2023

„Кое оружје е сега во рацете на Бугарија за опструкција на европскиот пат? Дали тоа не е ВМРО-ДПМНЕ?“ запраша пратеникот од СДСМ Ненад Коциќ во дискусиајта со Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ на „24 анализа“ на ТВ24.

Коциќ: ВМРО-ДПМНЕ фиктивно е за евроинтеграција, а фактички прави сé да не продолжи европскиот пат

24Инфо - 31.05.2023

Пратеникот на СДСМ Ненад Коциќ во емисијата „24 Анализа” на телевизија 24, истакна дека е дојдено времето и власта и опозцијата да застанат цврсто на европскиот пат. Досега видовме дека ВМРО-ДПМНЕ зборуваше дека é за евроинтеграција, меѓутоа само ...