TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јаневски: Македонија мора да најде начин да ги задржи туристите

CivilMedia - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија, како туристичка дестинација, мора да најде начин да ги задржи гостите

А1 On - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија, како туристичка дестинација, мора да најде начин да ги задржи гостите

Стандард - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија, како туристичка дестинација, мора да најде начин да ги задржи гостите

Денар - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија, како туристичка дестинација, мора да најде начин да ги задржи гостите

Канал5 - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија мора да најде начин да ги задржи туристите

Слободен Печат - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...

Јаневски: Македонија како туристичка дестинација, мора да најде начин да ги задржи гостите

Либертас - 21.04.2018

Македонија како дестинација се уште не може да ги задржи гостите. Нивниот број бележи раст, но должината на престојот се намалува. Мора да работиме помодерно, на современ начин, да понудиме дополнителен туристички производ, да фатиме чекор со ...