TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

А1 On - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

Либертас - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

Независен - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

АЛБАНИЈА ВО ТРКА СО МАКЕДОНИЈА: 273 позитивни од 1 289 – 21 отсто и пет починати

Денешен - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

24Инфо - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

Вечер Прес - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. – Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Опсервер - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија се зголемува бројот на лица на кои им е потребно болничко лекување

Слободен Печат - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...

Во Албанија 273 новозаразени, петмина починати

MakPress - 17.10.2020

Продолжува високата бројка на новозаразени во Албанија, појава присутна овој месец, кога е зголемен и бројот на дневно направените тестови. -Во изминатите 24 часа од направените 1.289 тестови, позитивен резултат е добиен кај 273 од нив што е 21 ...