TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Барби во чест на Дејвид Боуви

Макфакс - 12.07.2019

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли.

Како легенда за легенда: Барби во чест на Дејвид Боуви

Вечер - 12.07.2019

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли.

Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Независен - 14.07.2019

САД – Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Дејвид Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите кукли ...