TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Томислав Николиќ имаше сообраќајна несреќа

Макфакс - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешен претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и Народна Република Кина, утрово доживеа сообраќајна несреќа. Несреќата се случила утрово околу 9 часот и 15 минути, а Николиќ ...

Поранешниот претседател на Србија имал сообраќајка

ТВ21 - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешниот претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и со Кина, имал утрово сообраќајка несреќа, пишуваат медиумите на нашиот северен сосед.

Томислав Николиќ имаше сообраќајна несреќа

Опсервер - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешен претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и Народна Република Кина, утрово доживеа сообраќајна несреќа. Несреќата се случила утрово околу 9.15 часот, а Николиќ бил во ...

Томислав Николиќ имал сообраќајна несреќа

Независен - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешен претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и Народна Република Кина, утрово доживеа сообраќајна несреќа. Несреќата се случила утрово околу 9.15 часот, а Николиќ бил во ...

Поранешниот претседател на Србија имал сообраќајка

Курир - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешниот претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и со Кина, имал утрово сообраќајка несреќа, пишуваат медиумите на нашиот северен сосед.

Поранешниот претседател на Србија имал сообраќајка

Press24 - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешниот претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и со Кина, имал утрово сообраќајка несреќа, пишуваат медиумите на нашиот северен сосед.

Поранешниот претседател на Србија имал сообраќајка во Белград

Нетпрес - 17.05.2024

Томислав Николиќ, поранешниот претседател на Србија и директор на Националниот совет за координација со Руската Федерација и со Кина, имал утрово сообраќајна несреќа, пишуваат медиумите на нашиот северен сосед.