TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Бизнис Вести - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на буџетот и предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на ...

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Опсервер - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Курир - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

24Инфо - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Сител - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

MakPress - 27.06.2022

Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Канал5 - 27.06.2022

​Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.

Собранието треба да ја одржи 75-тата седница

Во Центар - 27.06.2022

– Собранието денеска треба да ја одржи 75-тата седница, на чиј дневен ред се три точки, меѓу кои ребалансот на Буџетот и Предлог одлуката за продолжување на крзината состојба на дел од територијата на земјата.