TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Ниска, валкана и неморална кампања на Јаулески и Мицкоски

1tv - 24.03.2019

„Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари.

ВИДЕО: СДСМ ја осудува ниската, валкана и неморална кампања на Јаулески, УМС и Мицкоски

А1 On - 24.03.2019

„Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари.

СДСМ ја осудува ниската, валкана и неморална кампања на Јаулески, УМС и Мицкоски

iPortal - 24.03.2019

Прес конференција, Александар Димитриевиќ, СДММ, Скопје, 24.03.2019 Почитувани граѓани, Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања.

Социјалдемократите со жесток одговор на црната и валкана кампања од опозицијата

Centar - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари, рече Александар Димитриевиќ од СДСМ.

Димитриевиќ- СДММ: Ја осудуваме ниската, валкана и неморална кампања на Јаулески, УМС и Мицкоски

Скопје1 - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари, истакна Александар Димитриевиќ, СДММ.

СДСМ: Да не се мешаат децата на политичарите, оти тоа потсетува на кампањата на Груевски

+инфо - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари.

Димитриевиќ: ВМРО-ДПМНЕ води ниска, влакнана и неморална кампања

Макфакс - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари, изјави на денешната ...

Димитриевиќ: ВМРО-ДПМНЕ води ниска, валкана и неморална кампања

24Инфо - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари, изјави на денешната ...

Димитриевиќ: СДСМ ја осудува ниската, валкана и неморална кампања на Јаулески, УМС и Мицкоски

MakPress - 24.03.2019

Заглавени во сопствената безидејност Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ преку Унијата на млади сили спроведуваат ниска и неморална кампања. Злоупотребуват приватност, ги вмешуваат децата и семејствата на политичари.