TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За една ноќ пајакот кренал 66 возила

24Инфо - 03.12.2019

Во текот на 02.12.2019 на подрачјето на СВР Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека еден возач управувал возило со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени три возачи, затоа што управувале возила без да се ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Слободен Печат - 03.12.2019

Санкционирани биле тројца возачи кои не дале првенство на минување на пешаците на обележан пешачки премин и еден возач за неправилно престигнување. Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на ...

Во Битола откриени 17 возачи без возачка дозвола

ММС - 02.12.2019

Полициски службеници од СВР Битола 29.11., 30.11 и 01.12.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство . Притоа, констатирано е дека 17 возачи управувале возило без возачка ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Локално - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Викендов повредено 21 лице во сообраќајки во Скопје

Курир - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Скопје: Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки

iPortal - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Press24 - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Опсервер - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Сител - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

А1 On - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Слободен Печат - 02.12.2019

Од СВР Скопје информираат дека викендов сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од сообраќај тројца возачи кои го управувале возилото под дејство на алкохол, 15 возачи пред да се стекнат со право на управување моторно возило и двајца ...

Викендов на скопските улици беше како на бојно поле

Скопје инфо - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Канал5 - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Деветнаесет лица повредени викендов во сообраќајки

МКД - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица тешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

ММС - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

Нетпрес - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Две лица потешко повредени викендов во сообраќајки во Скопје

MakPress - 02.12.2019

Возач на патничко моторно возило и велосипедист биле тешко повредени во две од вкупно 29 сообраќајни незгоди што викендов се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки со полесни повредни се здобиле 19 лица, а во 16 била причинета ...

Десет лица повредени во Скопје

Press24 - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Локално - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

24Инфо - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Опсервер - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Курир - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

МВР: Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки

Скопје инфо - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

А1 On - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Сител - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

11 сообраќајки во Скопје, две лица се повредени

iPortal - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

ММС - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Канал5 - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

4NEWS - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Нетпрес - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

Алсат-М - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки

МКД - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Две лица повредени во вкупно 11 сообраќајки во Скопје

MakPress - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...

Скопско деноноќие: 10 повредени во 11 сообраќајки

Денешен - 03.12.2019

Десет лица биле полесно повредени во пет од вкупно 11 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во шест сообраќајки била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција ...