TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италијанец се обидел да го отруе цело семејство, тројца мртви

Кајгана - 07.12.2017

Италијанската полиција го уапси 27-годишниот Матија дел Зото под сомнение дека се обидел да го отруе целото свое семејство со талиум, отров што се користи за убивање глодари, како глувци и стаорци.

Маж во Италија отрул цело семејство

Локално - 07.12.2017

Италијанската полиција уапси маж поради сомнеж дека со талиум си го отрул цело семејство, при што починале бабата, дедото и тетката, а уште пет лица се пренесени во болница. Обвинителите соопштија дека Матиа дел Кото го признал делото откако ...

Пробал да си го отруе цело семејство – епилогот е тројца мртви

Таратур - 08.12.2017

27-годишниот Матија дел Зото беше уапсен од страна на италијанската полиција под сомнение дека со талиум, отров за убивање глодари, како глувци и стаорци, се обидел да го отруе целото свое семејство.

Италијанец си го отрул целото семејство

Канал5 - 07.12.2017

Италијанската полиција уапси маж осомничен дека со талиум си го отрул целото семејство, при што починале бабата, дедото и тетката, а уште пет лица се пренесени во болница. Обвинителите соопштија дека Матиа дел Кото го признал делото откако ...